POLITIKA PRIVATNOSTI

Vaša prava

POLITIKA PRIVATNOSTI

Na Freediving Cruises, dostupnom s www.freedivingcruises.com, jedan od naših glavnih prioriteta je zaštita privatnosti naših posjetitelja. Ova Politika privatnosti navodi koji podaci se prikupljaju i pohranjuju kod Freediving Cruises i svrhu obrade tih podataka.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše online aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje su posjetitelji podijelili i/ili podatke koje Freediving Cruises prikuplja. Ova Politika privatnosti se ne odnosi na informacije prikupljene izvanmrežno ili putem drugih kanala koji nisu ova web stranica.

 

Pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

 

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traže bit će vam jasno predočeni trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitke koje nam eventualno pošaljete, te sve druge informacije koje odlučite pružiti.

Kada se pretplatite na naš Newsletter, možemo tražiti vaše kontakt podatke, uključujući Vaše puno ime, adresu, adresu e-pošte i telefonski broj.

 

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pružanje, upravljanje i održavanje naše web stranice
  • Poboljšavanje, personaliziranje i proširivanje naše web stranice
  • Razumijevanje i analiziranje načina na koji koristite našu web stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
  • Uspostavljanje komunikacije s vama, bilo izravno, bilo putem naših partnera, a u svrhu ostvarivanja korisničke podrške, informiranja o novostima i ostalim podacima vezanim uz našu web stranicu, te vezano uz marketinške i promocijske svrhe
  • Slanje e-pošte
  • Otkrivanje i prevencija prevara

 

Zapisi o logiranju

Freediving Cruises slijedi standardne procedure korištenja zapisa o logiranju. To su zapisi koji bilježe pristupe posjetitelja ovim web stranicama. Sve hosting tvrtke to rade kao dio analitike hosting usluga. Podaci koje login datoteke prikupljaju uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Ti podaci nisu povezani s informacijama koje omogućuju osobno identificiranje. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

 

Kolačići i web-indeksi (Cookies and Web Beacons)

Kao i druga mrežna mjesta, Freediving Cruises koristi “kolačiće” (‘cookies’). Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i dijelove web stranice kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Za više informacija, molimo posjetite dio stranice posvećen Politici “kolačića”.

 

Politike privatnosti partnera u oglašavanju

Možete pregledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila privatnosti za svakog od reklamnih partnera Freediving Cruises.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili web-indeksi (Web Beacons) koji se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na Freediving Cruises, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Kada se to dogodi, oni automatski dobivaju vašu IP adresu. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da Freediving Cruises nema pristup niti kontrolu nad kolačićima koje koriste oglašivači odnosno treće strane.

 

Politike privatnosti trećih strana

Politika privatnosti Freediving Cruises-a ne odnosi se na druge oglašivače ili druge web stranice. Stoga vas upućujemo da se za detaljnije informacije upoznate sa Politikama privatnosti tih trećih strana i servisa. Te politike mogu uključivati postupke i upute o tome kako se izuzeti od određenih mogućnosti (opcija).

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem opcija dostupnih na vašem pregledniku. Kako biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima na određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama tih preglednika.

 

CCPA Zaštita privatnosti (Zabrana prodaje osobnih podataka)

U skladu sa CCPA, pored ostalih prava, korisnici iz Kalifornije imaju i sljedeća prava:

  • Zahtjev da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i specifične dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.
  • Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je prikupila.
  • Zahtjevati da tvrtka koja se bavi prodajom osobnih podataka potrošača, ne prodaje osobne podatke dotičnog potrošača.

Ukoliko istaknete takav zahtjev, dužni smo vam odgovoriti u roku od mjesec dana. Ukoliko želite koristiti neko od tih prava, molimo da nas kontaktirate.

 

GDPR – Prava zaštite osobnih podataka

Želimo biti sigurni kako ste u potpunosti upoznati sa svim vašim pravima vezano uz zaštitu osobnih podataka. Svaki korisnik ima sljedeća prava:

  • Pravo na pristup – Imate pravo tražiti ispis vaših osobnih podataka. Za to vam možemo zaračunati malu naknadu.
  • Pravo na ispravak – Imate pravo zatražiti da ispravimo podatke koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti da upotpunimo podatke koje smatrate nepotpunima.
  • Pravo na zaborav – Imate pravo zatražiti brisanje vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
  • Pravo ograničavanja obrade – Imate pravo tražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
  • Pravo prigovora na obradu – Imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
  • Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zatražiti da prenesemo podatke koje smo prikupili na drugu organizaciju ili izravno vama, pod određenim okolnostima.

Ukoliko istaknete takav zahtjev, dužni smo vam odgovoriti u roku od mjesec dana. Ukoliko želite koristiti neko od tih prava, molimo da nas kontaktirate.

 

Podaci o djeci

Još jedan od naših prioriteta je dati doprinos zaštiti djece dok koriste internet sadržaje. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju u i/ili prate i usmjeravaju aktivnost djece na internetu.

Freediving Cruises ne prikuplja svjesno nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, molimo da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da što prije uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoje krstarenje

Pošaljite nam upit odabirom zemlje odredišta i datuma.

Poslat ćemo vam dodatni upitnik kako bismo Vam pripremili personaliziranu ponudu za freediving cruise iz snova

POŠALJITE PORUKU

OTKRIJTE JEDAN NOVI SVIJET I DOŽIVITE SVOJ NOVI "JA"

www.freedivingcruises.com

contact@freedivingcruises.com

Copyright © 2021-2022 Freediving Cruises. Sva prava pridržana